Geisha kommer att flytta

Katten sjöng så fint för oss hela natten, så det blev inte mycket sömn inatt. Vi har tagit ett mycket tråkigt beslut gällande henne, men jag tror att det blir bäst så. Periodvis har hon kissat inne, protestkissat. Hon är en mycket social katt och kräver uppenbarligen mer stimulans och sällskap än vad vi kan ge henne. Vi har gjort allt enligt boken för att få bukt på det. Flera soffor, väskor, gardiner, hallmattor och kläder senare har vi givit upp.

Geisha steriliseras imorgon. Sedan, så fort hon kvicknat till och mår bra nog, flyttar hon till min mamma, som har hus. Där kan hon sysselsätta sig bättre och där har hon andra katter som sällskap (katter hon tycker om). Vi hoppas det fungerar. Och sedan, i framtiden när vi har hus, kan hon flytta hem till oss igen.

Inatt har vi sovit i tiominutersperioder ungefär. Och nättrena sedan sista kattungen flyttade har också varit avbrutna av att mamam katt vill in i sovrummet, kela, leka eller bara tigga mat och uppmärksamhet. Det fungerar inte. Det är med sorg vi tar ett sådant beslut.

Hon är ju vår lilla bebis.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0