Kattungar på g?

Det verkar som om det är kattungar på gång! Gråtroll blir antagligen mamma i natt. Förut gick antagligen vattnet, och vi såg en bit fosterhinna. Nu ligger katten på syrrans säng och lojt vilar. Andningen är en aning orytmisk, men hon verkar inte bekymrad utan ligger med slutna/halvslutna ögon och blir ompysslad. Keligare katt finns inte. Vattnet gick när hon satt i mitt knä och hon lade sig inte till rätta för än vi satt oss i rummet där kattungarna ska vara tillsammans med henne. Hon ömsom kelar, ömsom andas, ömsom vilar.

Vi sitter nyfikna men uttråkade och väntar. Fyra-fem rundor Yatsy senare har ingenting hänt. Det är segt. Förlossningar är bara spännande på TV. Och i slutskedet när barnet/bebisen/kattungen kommer. Danne och mamma satsar på 2 kattungar. Jag och syrran tror på 3. Och alla hoppas vi att det inte bara är en enda, för den borde ju ha en lekkompis.

Klockan är halv ett och snart måste mamma i säng. Vi andra kommer nog inte sova förän kattungarna är ute allternativt vi gett upp att dem kommer i natt. Men de borde dem göra. Vi hoppas på att det går bra. Och att vi får somna snart. För det finns inget segare än att vaka.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0