Mejl från Birka

Jag tar mig friheten att lägga ut ett mejl mamma fick, av Birkas nya ägare. Det är helt underbart att höra av valparna och se hur det går. Än så länge bor ju Bonita och Bimbo kvar hemma, så deras framsteg följer vi ju redan. Det kommer ett inlägg om dem i morgon, då jag får bilderna från i helgen (det finns massor!) som just nu är på villovägar. Den som väntar på något gott!
Alltså, rapport från Sofie, Fredrik och lilla Birka!

"Hejsan! Vi tänkte ge en liten uppdatering på hur det går med Birka ;)

Det går jätte bra, hon verkar trivas som fisken i vattnet. Hon vet mycket väl vad hon får göra och vad hon inte får göra, men testar så klart allting hela tiden. Varken igår eller idag har det skett några olyckor inomhus så rumsrenheten är nog på god väg även om hon inte är rumsren än... Hon sätter sig ner när hon ska få mat, men är lite för ivrig för att vänta på ett varsågod ;) Men det kommer så sakta. Koppel går bra, och hon lyssnar när man säger till henne att komma.

Idag träffade hon min (Sofies) systers 2åriga Staby houn, hon skrek till först av rädsla men vågade sig snabbt fram för att nosa. Och nafsa till mot honom så det slutade med att han var rädd för henne... Haha, men han är lite mesig...
Hon sover nästan hela nätterna, favoritplatsen har blivit precis innanför dörren i en liten hög bland våra skor.

Men kort sagt så går allt väldigt bra än så länge, hon är helt underbart mysig och har en himla massa energi i den lilla kroppen ;)
På onsdag ska hon förmodligen träffa Luna också. Och snart drar ordentlig ensamhetsträning och buss/vagn vana igång.
Vi tror garanterat att hon kommer att bli en oerhört vacker, ståtlig och underbar hund! Och jag (Sofie) är oerhört glad att dom som skulle köpa henne från början aldrig dök upp! ;)

Med Vänliga Hälsningar Sofie och Fredrik
(Bifogar en bild på det lilla underverket)

Sofies bloggadress är www.rideronthestorm.blogg.se och där kommer det upp en hel del information om Birka ;)"

Birka, hos sina nya ägare

Underbara Birka, på kortet som Sofie skickade i mejlet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0