Besök hos Viveka!

Jag nämnde nyss att mamma och Karin skulle ut på ärenden? En anhalt på vägen var Västerlanda. Och vilka bor där numera? Catchys uppfödare!
Men eftersom Ritzie (Catchys mamma) bor i hundhimlen sedan något år tillbaka har det en ny liten vovve. En schäfervalp på 17 veckor, med stor lungkapacitet. Det fick Bonita erfara. Det var en tråkig valp, den ville inte leka med Bonita utan iakttog de stora, svarta inkräktarna på avstånd. Men den lilla chiuauakorsningen som var på besök förälskade sig däremot i caddy. Hon hade nyss löpt, så han var väldigt intresserad av henne också. Hon ville med hen när mamma och Karin skulle åka. Hon hoppade in i bilen och satte sig bredvid honom.

Viveka och Dennis tyckte i alla fall att Ritzies barnbarn var klart godkänd. Hon hade tydligen söta öron. Det kan jag verkligen hålla med om!

Så nu har Bonita verkligen fått "Umgås med andra hundar-träning". Hon drar en del när vi möter andra vovvar, visar tendenser till att skälla och reser gärna ragg. Hon är feg. Ibland triggar Catchy igång henne genom att vakta henne. Bonita är Catchys valp, så hon måste försvara henne mot främlingar. Men Bonita verkar inte alls ilsk, och det är bara att ge sig ut bland andra vovvar och träna. Hon måste lära sig att alla inte vill hälsa på henne, men också att inte bry sig när hon möter andra hundar. Ibland sköter hon sig exemplariskt, och jag tror att hon lär sig.

En sak som Bonita inte behöver lära sig är att åka bil.
DET ÄLSKAR HON!
Fast det kanske beror på att hon vill vara med konstant. Bilden nedan är tagen
av Danne :-)

BilBonita
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0