Underbar dag!

Idag har vi tagit en liten paus i stressen. Vi drog in till Växjö och tog en sen lunch/tidig middag i solskenet vid Växjösjön. Lady fick nöja sig med vatten. Mycket vatten. Hon fick nämnligen bada. Hon gillar inte att simma (än) men gillar att springa omkring och bli blöt. Att stå med vatten upp till magen har hon inget emot. Så söt hon är!

Nu när det är tidig sommarvärme är det dags för oss hundägare att tänka efter. Är man ute och åker, ta med vatten till hunderna och ge i pauserna/efteråt. Lämna inte hunden i bilen. Det ska bli en varm sommar, har jag hört. Så låt inte hunden få värmeslag av att sitta instängd i en varm bil! En nervevad ruta räcker inte.

Och har man en hund som gillar att bada, gör det mycket, tycker jag! Vad kan vara bättre än massvis med vatten att dricka och svalka på kroppen? Akta för att gå ut under dagens varmaste timmar, kom ihåg att svart, het asfalk bränner de sköra tassarna, som hundarna använder sig av för att svalka sig. Och nu har jag lekt nojjig fröken nog för idag. Njut av värmen!


Växjösjön



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0