Geisha kommer att flytta

Katten sjöng så fint för oss hela natten, så det blev inte mycket sömn inatt. Vi har tagit ett mycket tråkigt beslut gällande henne, men jag tror att det blir bäst så. Periodvis har hon kissat inne, protestkissat. Hon är en mycket social katt och kräver uppenbarligen mer stimulans och sällskap än vad vi kan ge henne. Vi har gjort allt enligt boken för att få bukt på det. Flera soffor, väskor, gardiner, hallmattor och kläder senare har vi givit upp.

Geisha steriliseras imorgon. Sedan, så fort hon kvicknat till och mår bra nog, flyttar hon till min mamma, som har hus. Där kan hon sysselsätta sig bättre och där har hon andra katter som sällskap (katter hon tycker om). Vi hoppas det fungerar. Och sedan, i framtiden när vi har hus, kan hon flytta hem till oss igen.

Inatt har vi sovit i tiominutersperioder ungefär. Och nättrena sedan sista kattungen flyttade har också varit avbrutna av att mamam katt vill in i sovrummet, kela, leka eller bara tigga mat och uppmärksamhet. Det fungerar inte. Det är med sorg vi tar ett sådant beslut.

Hon är ju vår lilla bebis.

Nu har sista bebisen flyttat!

Nu har Yoda flyttat hemifrån. Hon tillhör en liten pojke (fast egentligen hans mamma fast det vet nog inte han) och hon ska heta Fluffis (vilket fick hans mamma att se måttligt glad ut). Han ville egentligen ta med sig Geisha hem. Hon blev mycket klappad på. Lilla Yoda fann sig något irriterad i att sitta i famnen på pojkens mamma. Hon är ju van vid att leka monster, inte i att bli hållen hela fem minuter. Tänk hur länge det är i kattvärlden! ;-)

Jag tror att det blir jättebra. Familjen har redan en ungkatt hemma, eftersom de köpte/fick två kattungar för ett tag sedan. Den ena dog i förrgår och den kvarvarande gick så ensamt och letade att familjen snabbt ville ta hem en ny lekkamrat, fastän de samtidgt ville sörja den lille ifred innan. Men beslutet att ta hem en liten kattunge vägde över, och de hämtade vårt lilla charmtroll sent i eftermiddags. Jag fick väldigt bra intryck av kvinnan i fråga, och känner mig tryggt förvissad om att Yoda/Fluffis/vad den nu får heta kommer att få det mycket bra och bli mycket ompysslad.Sista bilden hemma på Yoda.


Dagens sanning:


Liten kattflicka
Yoda söker dig.
Katthona, 12 veckor. Kelig, busig och tuff som sjutton.
0723 511999 / ale_spikskon@hotmail.com


Update

Duchess heter Molly och leker för fullt med sin äldre kattkompis i sitt nya hem. Hon spinner så fort man petar på henne, och den äldre katten har blivit mycket socialare och keligare sedan kattungen kom dit. Så familjen är väldigt glad och älskar den lille grå tussen. Mycket roligt!


Stina (Bimbo) behöver ett hem

Stina, två år, från kull 1, söker ett nytt hem, då hennes nuvarande ägare Håkan inte känner att han kan ge henne den tid hon behöver. Tonvikten ligger på rätt ägare, någon med vana av rottweiler, någon som kan träna henne ordentligt i både sök och spår. Stina är snäll och mysig, van vid barn.

Är du intresserad, eller känner du någon som är det, kontakta Carina Brickman på telefon 031-983825, 070-4740388 eller mejla till carina_bohus@hotmail.com

Berätta vem du är och vad du har för erfarenheter.Yoda

En ringde men dety blev inget av det. Så Yodas framtid är fortfarande oviss. Vem vill ta hem denna förtjusande lilla kattflicka? Hon är ju klart den roligaste i kullen. Pratglad, frammåt, busig och tuff. Just nu är favoritleksaken handdukarna i köket, dem har hon ner typ fem gånger om dagen. Favoritsovplatsen idag har varit en plastpåse i köket, men när jag städade undan den valde hon stolsdynan i vardagsrummet, trots att den redan var okuperad. Hon är så himla söt!

Men hon är mysigast när hon lekt färdigt, coh ligger på rygg i famnen och ler såsom bara katter kan, med slutna ögon. Spinner högt, så att den lilla, mjuka kroppen skakar lätt. Och man vill bara pussa den lilla magen och stoppa tiden ett ögonblick.

Hon är så söt att Danne börjar vekna. Men NEJ, vi SKA INTE BEHÅLLA henne. Hur söt hon än är!
Vill du ge henne ett hem?
Mejla mig eller ring 0723511999.
ale_spikskon@hotmail.com Yoda är kvar! Vem vill ha hem Yoda?

Idag flyttar Duschess (så vi behåller henne inte) hem till en av byggarbetarna som fixar vår balkong. Roligt! Pratade med honom höäromdagen om balkongen, gan fick syn på katterna genom fönstret och idag flyttar hon. Dem har redan en katt som vill ha sällskap. Så runt halv fyra flyttar hon, vår minsting. Skönt!

Bara lilla Yoda kvar. Vem vill älska Yoda?

Mejla mig på ale_spikskon@hotmail.com
Eller ring/smsa till telefonnummer 0723 511 999Kattungarna.

Nu är dem bara tre kvar. Oden har flyttat en trappa upp och trivs superbra hos sin nya familj. Han blir inte alls bortskämd där... verkligen inte.
Nu är det bara tre kvar. Och som det ser ut är det bara en kvar till salu (Yoda, den randiga katthonan) och en som ska flytta (Suzu, den svarte vars bakben man ser). Duschess kommer troligtvis bo kvar här hemma. Det är den grå kattungen med den vita mascaran det.Och så Yoda, som fortfarande är till salu:Mejla mig gärna, om Yoda hör hemma hos dig.
ale_spikskon@hotmail.comYoda söker hem!

Yoda söker ett hem. Vår lilla flicka är flyttklar om två veckor...Hon behöver ett hem. Hos dig?
Ring eller smsa Annie på 0723511999
eller maila till
ale_spikskon@hotmail.com


...Yoda gör nya framsteg...


RSS 2.0