Dagens sanning.

Man vet att man sjunger illa när hunden kommer springande och buffar till en med huvudet och gnyr olyckligt.

Hundträff på G

Snart ska Lady ut och leka med Nemo. Men det finns lite mer vidgående planer. 5-6e maj planneras en hundträff med lite fika och mys hos Pia & Ludde i Kungälv. Boka in det!


Kattungarna 2012

Och så vill jag presentera våra yngsta familjemedlemmar!
Från telen

Fyra blev det. <3 fyra små som sett dagens ljus. Eller ja, det har dem ju inte riktigt gjort än, de föddes ju i en garderob.

Grattis Gråtroll!!


Från telen

Nu är dem här. Nu händer det. Tre små än så länge. Vad pratar jag om? Jo, kattungar!


Håll era tummar!

Snart blir det kattungar. Gråtroll vaggar fram, fet som en fotboll. Förra kullarna har ju inte överlevt men mamma kommer göra allt i sin makt för att dessa små ska göra det. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag skulle älska en massa kattungar här hemma. Finns det någonting mysigare än djurbebisar?

Geishas bebis Suzu, som nu är vuxen och gått in i stt första löp.


Den skyldige

Det är så lätt att skylla allt som görs här hemma på Lady. Har hundarna stått och ylat övergivet? Lady drog säkert igång dem. Har någon plundrat kattmaten? Det var säkert inbrytardrottningen Lady. Det ligger söndertuggade mjölkpaket i hundkorgen. Äsch, det var Lady. Hm, sleven vi använda till matlagningen nyss ligger på köksgolvet. Fy på dig, Lady

Men det är bara att inse sanningen. Lady är yngst. Jobbigast. Hungrigast och nyfiknast. Alltså blir hon automatiskt utpekad som skyldig här hemma. Men ibland kommer man ju på förövaren i aktion... och det är inte alltid Lady!

I morse när jag kom upp låg det en hund på köksgolvet med hela huvudet inne i en bunke, och slickade frenetiskt. Jag bara stirrade. Säkert en halv minut, medan hunden slickade i sig resterna av grädden från gårdagens kladdkaka. Tillslut harklade jag mig och röt: "Dig hade jag inte väntat mig att se där!"

Oj vad rädd Catchy blev! Lady och Bonita, de vanliga busmakarna här hemma!


RSS 2.0