Svart behöver ett hem!

Liten svart behöver fortfarande ett hem!
 
Familjen som köpte honom visade sig ha en mycket allergisk son, så nu flyttar han tillbaka igen! Lille killen behöver nu ett nytt, kärleksfullt hem.

Kavata herrar söker kärleksfulla hem!

UPPDATERING! Bägge killarna har nu fått fina hem. Tack för intresset!
 
Två små killar söker just nu hem att trivas i! Leveransklara, precis fyllda 12 veckor. Kelgrisar och busfrön, uppvuxna i ett hem med tre stora hundar och tre vuxna katter. De är kavata små tuffingar fulla med bus. Till varsitt eller samma hem.
 
 
En liten semilånghårig, svart/mörkt chokladbrun kille med vit mage, bröstkorg och haka. Har svart bälte ibus... eller i alla fall en svart rand tvärs över den vita magen. ;-) Vita morrhår, några få vita språn i pannan samt gulgröna, härliga ögon.
 
En annan liten herre är grå med ljust beiga inslag i pälsen, svagt sandig och med ett sött M i pannan. Han har en mjuk, vit mage, vita tassar och vit haka och näsrygg.
 
Den svarte är lite vildare, men båda är otroligt sociala och keliga. De är små socialtroll, och helst ska dem ligga i ditt knä eller jaga ditt hår eller sitta på din tidning eller vad du nu råkar göra för studnen. De är full fart på dem!
 
De bortskänkes till rätt hem allternativt säljs mot symbolisk summa. Priset är helt irrelevant. Huvudsaken är att de hamnar hos bra människor!
 
Är det ni? Skriv i kommentarfältet eller ring Annie på 0723 511999. Svarar jag inte, så smsa eller lämna ett meddelande så ringer jag upp! Dem finns för tillfället i Bohus, utanför Surte och Kungälv. Men har ni problem att hämta just ert lille troll kanske det går att ordna. :-) Det finns inga problem, bara möjligheter!

RSS 2.0