Hundmat?

Volontär?Bild: Danne


Hundträff del 2Sådan mor......sådan son...... men släkten är ju värst!

... tekniken hänger med till skogen!

 ... och så den lille hundägaren igen...... undrar vad alla tittade på?

Det var inte bara hundarna som badade... fast de gjorde det frivilligt.

... det här får räcka för tillfället... men det kommer ännu fler bilder! Så tro inte att ni sett allt, för det har ni inte... mohahaha...

to ce continued


Hundträff del 1

Sent ska syndaren vakna... här kommer bilderna från valpträffen som typ ingen kom på... men vi som var där fick desto mer bullar att dela på! Jag och syrran turades om att hålla kamerorna. Vi hade två med oss men den ena fick slut på batteriet. De första bilderna har hon garanterat taget med tanke på att jag är med på vissa av dem. Men senare är det svårare att säga vem som är skyldig eller oskyldig till dessa kort!... Jag undrar vad dem pratade om? My dog is bigger than your dog?... och en liten hundägare:Det finns en hel mapp till med bilder... jag ska se om jag lyckas få fixat dem till i morgon!

Kärlek stavas CatchyKärlek


Min Första kärlek
stavas Catchy
Kattungar i Backa!

Här kommer lite kattungebilder!
De fyller i helgen åtta veckor. En, eventuellt två är till salu. Jag och Danne är inte helt säkra på om vi verkligen vill behålla en (Duschess). Vi har sagt att vi ska det, men seriöst? Två katter i en liten tvåa? Fast seriös, geisha skulle nopg uppskatta lite sällskap om dagarna när vi och hudnen är borta... ett tag protestkissade hon ju för att hon skulle protestera mot de långa dagarna av ensamhet. Jag är delad. Katt eller inte katt? (och medan man funderar ska man INTE snegla mot katten i fråga, då avgörs det ju direkt...)

Den svarta heter Suzu och är Neas, den vitgrå heter Oden och ska flytta till Backa. Den helgrå med ljustigrering heter Duschess och ska eventuellt bo kvar. Yoda, den randige, vet vi inte än...Yoda, i bakgrunden kikar Duschess fram.Yoda vill nog inte bli modell.Duschess är mest nyfiken.Och mästare på nyfikenhet, det är Suzu det!Inte sant?Jodå (Yoda!)Oden lär bli en präktig grabb. Såld till lägenheten på våningen ovanför oss!Katt elle Lodjur, det är frågan?Neas kattunge Suzu "Lillstrumpan" SvältföddMat! Mums, självplock... Oupps, kanske inte riktigt... Bäst att sticka!

Oh oh!

Suzu!


Rest in Peace, love

Dexter har gått bort efter en kort tids sjukdom. Vet inte så mycket än, men det var höfterna som det var fel på. Alla tankar till Dexters familj. <3Rest in peace, little love.
En tyst minut för lille Dexter.


Älskad och saknad

Alla nyheter är inte goda nyheter. I fredags fick jag(Carina) ett SMS som fyllde mig med bestörtning, förtvivlan och sorg. Catchys andra kull saknar ett syskon. Visst, jag är inte personligt drabbad och många tycker nog inte att jag borde ta åt mig så mycket, men det gör jag.  Men mina känslor är ingenting mot det som familjen Einehag nu tvingas genomlida. Mitt hjärta blöder för Rebecca, Mattias och deras barn.Liten Dexter finns inte längre bland oss. Jag minns honom som en stor gosig lite hanvalp, störst i kullen. Otroligt charmig, busig och kärleksfull men ack så snäll. Jag tror att alla som hade förmånen att få träffa honom delar den uppfattningen. Vila i frid älskade valp <3

Jag vet att jag är seg...

Det KOMMER bilder! Jag lovar. Jag ska bara sätta ihop datorn igen så jag får tillgång till bilderna...

Valpträff idag kl 12

"Go kväll på er alla:-) Förlåt att informationen dröjt insåg inte hur fort dagarna flyger iväg:-) Till att börja med måste jag kanske ange RÄTT datum. De som fortfarande är intresserade så träffas vi söndagen den 4 september, inte den 5:e. Kan bli lite svårt eftersom den söndagen i så fall skulle inträffa på en måndag:-)Platsen blir scouternas "sommarstuga" i Bohus. Hur kommer man då dit? JO! När ni kommer till Bohus, kör mot Ale Arena/Jennylund. När ni kommer upp för den långa backen fortsätter ni FÖRBI ridskolan och följer asfaltsvägen rakt fram, svänger inte av någonstans. Bli inte rädda när asfalten tar slut och grusvägen tar vid utan fortsätt bara. Vägen är dock lite krokig så kör försiktigt. Vägen slutar vid en "stor" grusplan där vi kan parkera. Vi samlas klockan 12 och går gemensamt upp till området. Oömma skor rekommenderas samt kaffe på termos ( vi tar med bullar) samt kanske en handduk till hunden eftersom det finns en sjö intill:-). Hoppas så att ni har möjlighet att komma. kram Carina"

Kattungarna

Dagen började med att jag kröp längs goilvet och försökte fånga små kattungar på bild. Det är inte lätt när de antingen springer iväg, eller rusar rakt in i kameran! Men söta är dem, de små liven! Deras mamma är dock inte särskillt förtjust längre. De har fått tänder! Så nu går de även och småäter i mammans matskål, både torrfodret och blötmaten. Först blev jag helt ifrån mig, tänk om dem får magknip? Men nu ler jag bara och tänker på vad andra kattungar, i det vilda, får i sig i den här åldern... och ingen av dem verkar fått magont.

De första tre är honor, den sista hane. De första två är till salu. Blink blink.

Och här är en bild på minstingen, som vi stödmatade i början.

 


RSS 2.0