Lite allmänt om det allmänna

Ännu har Catchy inte gått in i löp... jag börjar tro att hon aldrig mer kommer att löpa, bara för att vi så gärna vill ha valpar!

Det går bra med kattungen nu. Jag är väldigt säker på anledningen till den plötsliga glömskan av allt vad runsrenhet heter. Det skedde en olycka för ett par dagar sedan, på sackosäcken som hon kissat på förut. Jag tänker slänga den. Det känns inte så hemskt, med tanke på att vi sällan använder sackosäckarna. Det är bara jag, när jag läser, som gärna kryper upp i dem. den ena, den okissade, ska ner i källaren ett par månader, tills jag litar på kattfan igen. Den andra... tja, den ska i soporna.
Tack igen för alla tips.

Lilla fialotta har förresten utvecklat en ny favoritlek. En gammal, härlig lek som även jag lekte när jag var liten. Kurragömma! Skillnaden mellan mig och henne är väl att jag gömde mig i garderober eller under sängen: hon går steget längre och gömmer sig i väskorna under sängen, eller under kläderna i garderoben. Haha, ungkatter! Hon ligger där med stora, glänsande, röda ögon och väntar, spanar... och när man ovetande går förbi: Då rusar hon fram med krökt rygg och skrämmer livet ur en, innan hon rusar iväg som en racerbil, upp i katträdet. Jag säger det igen. No need for television.

Nästa vecka har jag påsklov. Det ska bli skönt. Visst, jag tänker jobba en del och skriva klart min uppsats och kanske lite till, men framförallt ska jag vara hemma och gosa med katten. Hon är min bäbis. Vår bäbis. det är så jäkla skönt att hon verkar ha slutat med de där kisserierna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0