Balkongproblem

Nu börjar de första valparna öppna sina små, blå ögon mot världen. De kommer att bli bruna med tiden, men just nu är de blå och oskuldsfulla. Allt eftersom det lär sig mer bus mörknar deras ögon. ;-)

Jag och Danne blev bilägare nyss föresten. En 14årig Opel Astra. Så nu kommer vi inte vara helt strandade i vår lägenhet med både hund och katt.

och vet ni vad katten gjorde nyss? Klättrade i hönsnätet på balkongen. Hur vi ska lösa det har jag ingen aning om. Nu är hon bannad från balkongen av sin oroliga husse, och oroliga matte instämmer helt i det beslutet. Har någon några idéer om vad man kan göra? Själva nätet är ganska mjukt, kan vara vasst och uppsättningen sitter, dock inte tillförlitligt för henne att klättra i. Stängerna riskerar att glida ner, och det är en liten, liten glipa längst vid taket där hon uppenbarligen beslutat sig för att ta sig ut. Förslag, tack!

Nu ska jag leka lite med henne och hennes bollar. Något måste hon ju syssla med nu när hon inte får vara på balkongen. Ha det bra. :-)

Kommentarer
Postat av: Pappa

Ha katten ute på balkongen när ni sitter där och ha en vattenspruta till hands om hon börjar klättra på nätet.



Säg nu till mamma att inte köra sönder bilen innan ni hämtar den ;-)

2010-07-01 @ 13:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0