Julkul

Lady är lycklig!!

Det har kommit ytterligare sisådär 20 cm snö :-) Nu har hon åter mjuksö  att skutta i. och hon kan sitta i fönstret på soffan och fascinerat stirra på snön som vräker ner :-) Det är så kl med djur och barn. Den okonstlade glädjen över livet. Det bästa med djur är att de sällan växer upp och ändrar åsikt om till exempel snön.

Det ska bli så roligt med jul, när det gäller djurens reaktion! Hur många gånger kommer Lady välta julgranen? Kommer hón stjäla julskinkan? Hur många julgranskulor kommer katten stjäla från julgrahnen, och hur många av dem kommer Lady, Bonita och Catchy spela fotboll med så att de hamnar under soffan för att återfinnas i mars?

Well well. Endast en julklapp kvar att inhandla för min del. Danne är väl lite mer efter med klappar till sin släkt. Karlar! Aödrig ute i tid ;-) Tur att han i varje fall vet vad han ska ge dem...

Nä, nu ska jag ta en kopp kaffe och en lussebulle! Sedan ska vi röja i källaren och slänga bort en del skräp :-) Det ska bli kul! Ha en härlig dag!

Lady sommaren 2010



I morgon fyller denna råtta, och hennes nio syskon, 6 månader! Tiden går fort när man har roligt!


Kommentarer
Postat av: Dan Brickman

Det ska bli jättekul att träffar er alla 4 :-))



Jag tänkte köpa någon julklapp idag annars blir det mesta på torsdag. Det är något av en personlig tradition att handla julklapp dagen innan... ;-)

2010-12-17 @ 11:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0