I Bohus

Nu är vi i Bohus. Vi kom för någon timme sedan. Ett hastigt beslut, men resan gick bra trots en del små incidenter. Bland annat fick vi ta en ny väg genom Borås på grund utav en olycka. Vi hade ingen aning om vägen, men vi förföljde en lastbil som såg ut att vara på väg åt Göteborgshållet. Som tur var var den på väg åt rätt håll så vi kom rätt :-)

Sedan propsade Danne på att vi skulle svänga av vid Olskroken. Det resaulterade i en sväng inne i Göteborg Centrum. Men vi hittade ut därifrån också. Med andan i halsen, eftersom vi råkade hamna på den enda gatan i hela stan där det är dubbdäcksförbud. Hade vi åkt dit hade det varit Dannes fel!! Mn som tur var hade polisen annat för sig och vi kom hem utan problem.

Dock är jag orolig. När vi kom fram var Catchy väldigt hängig. Hon har 38,9 grader så det är inte feber, men hon ville inte äta sin kvällsmat vilket är fruktansvärt olikt henne. Håll tummarna att det inte är något allvarligt.


Kommentarer
Postat av: Dan Brickman

Skönt att ni är framme. Jag har själv varit med om en hel del incidenter i trafiken och igår satt jag 3,5 timmar i kö. Inte kul.



Kanske Catchy är dålig pga all kattmat hon satt i sig??

2010-12-21 @ 05:28:18
Postat av: Annie

Ja, eller så kan hon vara skendräktig? Vi åker till veterinären i morgon om hon inte börjar äta.

2010-12-21 @ 21:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0