Vad hände med valparna?

Postat av: Rebecca

Hej,vi var den familj som köpte Baloo som numer heter Dexter. han är helt underbar och vi njuter varje sekund med honom! Kan tala om att barnen grät floder av glädjetårar när vi kom hem med honom!!!! Kan se om jag kan skicka nån bild på honom. Var hamnade de andra valparna? /rebecca

Hej! Jätteroligt att höra! Ja, var hamnade egentligen valparna? Mamma har ännu inte hunnit/orkat/kommit ihåg att skicka mig bilderna på varje familj, så jag har inte kunnat lägga ut det inlägg jag plannerat, med ett litet "privat" farväl till var och en och en liten förklaring. Och visst hade det varit extra roligt med bilderna, men vi får köra en liten presentation utan dem.

Lady, black and tan, flyttade till uppfödarens dotter Annie (mig) och hennes sambo Daniel nere i Alvesta i Småland.

Nemo, svart med vit haka, flyttade till en ung tjej vid namn Jennifer i Bohus.

Lafayette, svart med vita tassar och vita tecken, flyttade till ett ugnt par i Kareby, varav mannen är son till valparnas pappas ägare. Det lät kanske komplicerat, men det är det inte. Mamma kan inte komma ihåg vad han hette, men hon hette i varje fall Erika.

Cleo, tiken med överbettet, flyttade också till Kareby. Hon ägs nu av Emelie, systern till Lafayettes matte.

Den svarta hanen Blunder har hamnat hos Marko och Sussanne och trivs i derad familj ute i Lerum. 

Tingeling, den svarta, lurviga tiken, bor med Karin m. familj i Frölunda.

Ariel, den lilla tantiken, bor också i Frölunda, men hos Anna-Karin med familj. Vem vet, de kanske träffas där och blir lekkamrater?

Ludde, den luddiga tanhanen, bor ute i Romelanda hos Pia och hennes familj. Senast vi hörde någonting därifrån mådde han prima och var en mycket duktig kille, och hans namn är fortfarande Ludde.

Bjässen Baloo bor i Kungsbacka, hos Rebecca och Mattias med familj. Han heter numera Dexter.

Triton, den minsta tanhanen har eller ska flytta med sin familj från Surte till Hådala. Matte heter Annika, men vad husse heter, det vet i varje fall inte min mamma.


Många av valparna har säkert fått nya namn. Då de hämtades var det många som inte hade bestämt sig för vad deras nya krabat skulle få heta. Vi väntar med nyfikenhet och spänning på att få nyheter från dem. Vill ni skcika in bilder till oss och kanske till bloggen, för att visa de andra valpköparna hur er valp utvecklas? Skicka gärna till
[email protected]. Det är roligt för oss alla att få följa de små tallarna. Och visst är det lite småytt intressant att veta hur det gick för sin egen valps syskon?

Förhoppningsvis lägger mamma in bilder i morgon. Vi håller tummarna för det, tycker jag. God natt på er, allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0