En stadstur

Idag har liten Lady blivit stadstränad. Jag var inne på en salskrivning, och hämtades upp av mamma och Danne... och tre hundar! Så gick vi lite i nordstan eftersom att Danne skulle ha en väska till handbagaget på måndag. För då åker vi till Fuerteventura. Och lilla Lady lämnas alldeles ensam hos sin valpätande syster, griniga mamma och de där tvåbenta monstren som inte låter henne stjäla mat från köksbordet. Hemska öde. Nu måste hon bli pussad på, klappad på och kelad med. Stackars valp. Hur ska hon överleva? 
Katten, däremot, äger redan huset. Är man snäll kan hon tänka sig att låta dig kela med henne en stund innan hon återgår till sina tidskrävande sysslor. Som att putsa pälsen, spana på Gråtroll eller sova.

Det gick jättebra i stan. Mycket spännande saker att titta på. Fast, inte för att Lady tittade. Hon spanade tydligen bara åt det hållet matte och husse försvunnit. Vem vet, vi kanske försökte smita i förväg utan att pussa henne hejdå? På denna konstiga plats... med en massa människor! Lady vågade till och med hälsa på ett par... jaja, hon är men mes. Men en väldigt söt och nyfiken sådan.

Nu tillbringar hon eftermiddagen med att springa runt i huset. Trött? Jag tvivlar på att valp någonsin hört det ordet. och om hon nog, mot all förmodan, har gjort det... för förstår hon det inte. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0