Hej hopp i stugan!

Nu sitter jag - tro det eller ej - i Göteborg (Eller rättare sagt hos mamma i Bohus). Detta för att det pang bom blev inplannerat en arbetsintervju. Och Danne har sportlov, så vi packade in oss i bilen. Det blev väldigt rörigt: först i all hast från Oskarshamn till Alvesta för att hinna packa om väskorna för att sedan skynda till Göteborg. Sedan blev mötet flyttat till på torsdag så egentligen hade vi inte behövt stressa. Men det fick vi veta när vi lämnat Gislaved bakom oss, och då var det knappast någon idé att vända.

Så just nu antar jag att både katten och hunden är måttligt glada på sina ägare. Katten ägnade hela göteborgsresan till att gnälla. Väl framme dock verkar hon glad och nöjd: leker med sina kattkompisar Gråtroll och Pixie, retas med hundarna och tigger potatisgratäng. Hundvalpen ligger utslagen på golvet efter att ha farit fram och tillbaka mellan sin syster och mamma, helt överlycklig över att ha någon att leka med.

Så idag har vi varit förbi den blivande lägenheten och kikat på dess omgivning. I morgon ska vi åka förbi bostadsbolaget och se om det går att skriva på kontraktet och välja tapeter.

Avslutningsvis måste jag skriva att Lady var jätteduktig i Oskarshamn (och så även annes släktingar, som hade tålamod med oss och vår fåntratt tll hundvalp). Och hennes kullsyster Nikita (född Tingeling) har gått in i sitt första löp! Grattis! (Och hoppas det ännu dröjer lite innan det blir Ladys tur...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0