Mejlkontakt!

Hej där Cannea!

Nu är Bella snart 5 månader. Tiden har gått hur fort som helst och hennes personlighet ökar dag för dag. Snart är hon där, 1 år och förmodligen lika busig som Bonita. Ett busfrö helt enkelt.

När snön faller ner här i Göteborg blir hon väl lika lyrisk som Bonita och hennes mamma, ett glädjepiller som leker i snön!

Vi har träffat hennes syster Nikita ett antal gånger, varje gång blir hon hur glad som helst och de kan leka i flera timmar. Man märker att hennes glädje smittar sig på oss eftersom ett sådant möte kan göra en hel dag för en hund, både för Bella och Nikita.

Senast tog vi bilen tillsammans till Askim där vi spenderade ett par timmar. Mötet gick hur bra som helst, de lekte i vattnet och försökte tigga godis hela tiden ;)! Godis är ju hur gott som helst. Båda är lika aktiva och tänderna är hela tiden framme, haha. Det är ju alltid gott med varm människohud ;)!

Båda på oss och på varandra.

Bellas personlighet är hur go som helst, bortsett från att hon är ”rädd” för andra hundar. Ett problem vi förmodligen kommer få löst, eftersom vi eventuellt tros veta anledningen.

Annars är Bella och Nikita två helt underbara hundar med mycket gemensamt, men så mycket som skiljer dem. De är båda helt underbara, och vi tror de i framtiden kan ge oss mycket glädje och lycka.

Återigen vill jag tacka dig Carina Brickman som sålde Bella(Ariel) till oss, den uppfostran du hade från början har visat resultat, och dina två hundar (Bonita) och (Catchy) har förmodligen lärt alla valpar det bästa från de båda.

Jag hälsar även från Karin med familj samt deras hund Nikita.

Tack,
Anna-Carin











Svar: Tack för underbar läsning. Jösses, vilka fina små damer. Att få ta del av bilderna och informationen betyder mycket, mycket för familjen Brickman!
/Annie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0